Promo Matulji Tours: Putovanje u Toskanu, Firencu i Cinque Terre

toskana

Krenite s nama na četverodnevno putovanje od 17.-20.04.2017. i upoznajte talijanske gradove po odličnoj cijeni od 1.390 kn po osobi.

Matulji – Prepustite se iskušenju i otkrijte kraljevske gradove prepune umjetnosti i arhitekture.

firenca-mostovi-noc

Toskana je čarobna, u nekim dijelovima i nestvarno lijepa. Ljepša je od svih fotografija koje pokušavaju dočarati uređena polja i beskrajne predjele. Koliko god je puta posjetili, dosadno vam sigurno neće biti. Uvijek ćete naći nešto novo što vas može oduševiti. Cinque Terre i Toskana su gradovi koji imaju dušu, gdje povijest izviruje iza svakog ugla, a bogatu kulturu ne možete promašiti.

Krenite s nama na četverodnevno putovanje od 17.-20.04.2017. i upoznajte talijanske gradove po odličnoj cijeni od 1.390 kn po osobi. Posjetom s nama vidjet ćete zašto su Toskana i Cinque Terre uvrštene na popis najzanimljivijih gradova svijeta. Posjetiti ćemo brojne znamenitosti kao što su: Nacionalni park Cinque Terre, Pisa, Galerija Uffizi, otputovati vlakom u Firencu..

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr.
Otputujte s nama na nezaboravno putovanje koji će vam sigurno ostati u sjećanju i poželjeti ćete se vratiti!

Cinque-Terre

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!