PROMO: Novi Hyundai Genesis @ Afro Permani

hyundai_genesis_2014 (2)

Kao najveći, najopremljeniji i tehnološki najnapredniji Hyundaijev model dostupan u Europi, Genesis u potpunosti ispunjava obećanje branda da će pružiti vrijednost iznad očekivanja. S bogatom luksuznom opremom, udobnosti, sigurnosti i tehnologijom, Genesis je ekskluzivan automobil koji prvenstveno pruža rafinirane performanse i sigurnost putnika.

Permani – Potpuno novi Genesis je vrhunska limuzina visoke tehnologije koja jasno demonstrira Hyundaijeve sposobnosti na brojnim ključnim područjima, uključujući tehnologiju, stil, udobnost i užitak vožnje. U Europi je dostupan ograničen broj vozila, pružajući odabranim kupcima limuzinu visokih mogućnosti i luksuzne opreme koja nagrađuje visokom razinom udobnosti i mira.

hyundai_genesis_2014 (3)

Novi Genesis kao perjanica Hyundai game jasno demonstrira kako se Hyundaijevi proizvodi i Hyundai marka – najbrže rastuća automobilska marka od 2005., može podići na novu razinu.

Kao najveći, najopremljeniji i tehnološki najnapredniji Hyundaijev model dostupan u Europi, Genesis u potpunosti ispunjava obećanje branda da će pružiti vrijednost iznad očekivanja. S bogatom luksuznom opremom, udobnosti, sigurnosti i tehnologijom, Genesis je ekskluzivan automobil koji prvenstveno pruža rafinirane performanse i sigurnost putnika.

Dostupan s najbogatijim luksuznim paketom opreme, potpuno novi Genesis pokretan je snažnim 3,8 litarskim V6 GDI motorom koji daje obilje snage i okretnog momenta u cijelom rasponu brzina vrtnje motora, i radi skladno s glatkim 8-stupanjskim automatskim mjenjačem kako bi pružio rafinirane performanse. Užitak vožnje i zaštita osigurani su novim, HTRAC sustavom pogona na sve kotače, sofisticiranim multi-link prednjim i stražnjim ovjesom i skoro jednakom raspodjelom težine.

Raskošna unutrašnjost otkriva razinu prostora i udobnosti koje nikada prije nisu viđene u Hyundai modelima u Europi. Korišteni su najfiniji materijali koji u kombinaciji s modernim dizajnom pružaju ugodan ambijent i uglađenost u svim uvjetima. Svim instrumentima odmah se i jednostavno pristupa, zahvaljujući izvanrednoj ergonomiji i jednostavnosti. Minimalni detalji unutrašnjosti podržavaju miran ambijent kabine, omogućujući putnicima da se osjećaju svježe čak i pri najdužim putovanjima.

hyundai_genesis_2014 (1)

Putnici novog Genesisa zaštićeni su i za njih brine bogata oprema koja je inteligentna i neupadljiva. To uključuje pametni tempomat, automatsko hitno kočenje i prvi na svijetu senzor C02 u kabini za nadzor kabine i zaštitu vozača od opasnosti poput primjerice, pospanosti. Pokazujući najnoviji razvoj Hyundaijeve filozofije dizajna, fluidne skulpture, uglađeni, sofisticirani stil potpuno novog Genesisa nagoviješta tehničke mogućnosti i prenosi njegove uvjerljive performanse na cestu.

Novi Hyundai Genesis primarno je dizajniran za tržišta kao što su SAD i Koreja, gdje je njegov prethodnik uživao veliki uspjeh, podcrtavajući Hyundaijevu globalnu politiku izgradnje odgovarajućih automobila za odgovarajuće regije. Originalni Genesis je osvojio nekoliko prestižnih industrijskih nagrada u Sjevernoj Americi i igrao je važnu ulogu u brzoj evoluciji Hyundai branda. U Europi, također će pomoći u podizanju značaja branda – i igrat će različitu, iako jednako dobro definiranu, ulogu demonstrirajući mogućnosti Hyundaija.

Globalni zahtjevi za potpuno novim Genesisom zadovoljavat će se iz Hyundaijeve proizvodne tvornice Ulsan u Koreji.

Sve detaljnije informacije vezane uz vozila marke Hyundai mogu se saznati u Hyundai salonu Afro na adresi Permani bb, Jurdani ili na broj telefona 704-970. Prodajni salon Afro d.o.o. u Permanima otvoren je svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati, a u istom moguće je dogovoriti i probnu vožnju.

afro_facebook

Promo: PodUčkun.net

error: Content is protected !!