PROMO: Siječanj u Studiu za masažu i njegu tijela “Noa” @ Opatija

masaza_noa_foto

Nazovite nas i rezervirajte svoj termin još danas na broj: 091 516 32 50. Detalje o našim uslugama potražite na web stranici ili na facebook stranici.

Opatija – Siječanj je mjesec velikih sniženja i još većih pogodnosti. U Studiu za masažu i njegu tijela “Noa”, u Opatiji, snizili smo cijene naših najtraženijih usluga! Iz ponude izaberite ono što vam najviše treba i odgovara. Priuštite si užitak i njegu po izuzetno povoljnim cijenama! Iz ponude izdvajamo:

Klasična masaža – poboljšava cirkulaciju krvi i limfe,brže regenerira tkivo, detoksicira organizam, poboljšava pokretljivost… Ova masaža je upravo ono što Vam je potrebno nakon blagdana i punih trpeza.
Cijena za 60 min uživanja u klasici: 150 kn

Aroma masaža – duboko opuštajuda masaža za tijelo i um. Temelji se na aromaterapiji. Izvodi se s toplim i potpuno prirodnim eteričnim uljima u opuštajućoj atmosferi. Mi u Studiu “Noa” mislimo kako ste upravo ovu masažu zaslužili nakon stresnog i napornog perioda na poslu ili fakultetu…
Cijena za 60 min čiste uživancije i opuštanja: 180 kn

Hot stone masaža je jedinstvena tehnika kombinacije toplih kamenja i eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj. Iz organizma se oslobađa višak tekućine i uklanjaju toksične tvari. Odličan izbor za one koji su odlučili nakon blagdana krenuti s dijetom i iz sebe izbaciti toksine.
Cijena za 60 min uživanja u toplim kamenčićima: 180 kn

masaza_noa_r_vrijeme

Sweet masaža leđa sa šedernim gelom i maskom od blata. Masaža dubinski izvlači nečistode iz kože te je vrlo učinkovita ne samo kod bolnih stanja ved i kod klijenata koji imaju problematičnu kožu leđa.
Sweet – masaža za “nova leđa” u trajanju od 50 min iznosi: 120 kn

To što je zima i što smo “zapakirani” u čarape, hlače, čizme i duge kapute ne znači da naše noge neće ugledati svijetlo dana skroz do ljeta i da ih zato treba zapustiti! Ženske noge uvijek trebaju biti njegovane, lijepe i glatke. Stoga smo u Studiu “Noa” u siječnju snizili cijenu depilacije! (a uz to još demo Vas počastiti i s peelingom).
Depilacija cijelih nogu iznosi 100 kn, a peeling nogu dobivate gratis

Kažu da šećer dolazi na kraju, pa tako i u našoj posljednjoj izdvojenoj ponudi: Tretman za njegu lica – prirodni tretman sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor s lica, dubinski čisti pore i regenerira kožu. Za ovaj tretman naše klijentice tvrde kako “skida i briše s lica” i do par godina!

Tretman uključuje: skidanje make up-a, toniziranje, peeling, vakum masaža sa šećernom pastom, ampule, maska od šećerne paste i Geogikon blata, masaža sa Rathany kremom… Kraljevski tretman lica preporučuju naše oduševljene klijentice, a samo u siječnju, po posebnoj cijeni, možete ga dobiti i vi!
Cijena kraljevskog tretmana lica iznosi 120 kn!

I… Onda?! Volite li siječanj u Studiu “Noa”? Nazovite nas i rezervirajte svoj termin još danas na broj: 091 516 32 50. Detalje o našim uslugama potražite na web stranici ili na facebook stranici.

Vaš Studio “Noa” tim!

Studio Noa @ Opatija

Studio Noa @ Opatija

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!