Prvi jesenski Ekološki sajam ove subote na Mrkatu

Opatija – Prvo jesensko izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo na rasporedu je ove subote, 13. listopada.

– Na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:30 sati. Na sajmu će se okupiti dvadeset eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima. Eko izlagači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge. Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji te da se opreme najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača, poručili su organizatori.

Podsjetimo, sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!