SBK Pešekani – Gala Zukić dvostrukim zlatom okončala uspješnu sezonu

Gala Zukić

Gala će sa bodovima iz Zagreba zasjesti na 7. mjesto svjetske rang ljestvice međunarodne crossminton federacije u kategoriji djevojki do 18 godina.

Ičići – Protekle nedjelje, 03. prosinca u Zagrebu je održan juniorski crossminton turnir. Natjecanje službenog naziva „5. ICO Speedminton Geodezija Aleksić Croatia Junior Open 2017“ okupilo je 24 natjecatelja iz Slovenije, Češke, Srbije i Hrvatske koji su se u 5 pojedinačnih i 2 kategorije parova nadmetali za novih 500 bodova za svjetsku rang ljestvicu. Turnir je na standardno visokom nivou organizirao Crossminton klub Zagreb a mjesto radnje je bila dvorana OŠ Kajzerica u Zagrebu.

Na ovom turniru jedina predstavnica SBK Pešekani bila je Gala Zukić koja je izvrsnim nastupima u pojedinačnoj kao i u konkurenciji parova osvojila dva prva mjesta i dva zlatna odličja. Gala je i u pojedinačnoj kategoriji i u kategoriji parova u kojoj je nastupila s Nikom Miškulin iz Zagreba, ostvarila sve pobjede i posve zasluženo ubilježila nove svjetske bodove. Gala će s bodovima iz Zagreba zasjesti na 7. mjesto svjetske rang ljestvice međunarodne crossminton federacije u kategoriji djevojki do 18 godina.

Od ostalih rezultata hrvatskih predstavnika na ovom natjecanju izdvojit ćemo prvo mjesto Marka Jerkovića u muškoj kategoriji do 18 godina, drugo mjesto Laure Jagečić u Galinoj kategoriji, te prvo mjesto u kategoriji muških parova za Marka Jerkovića i Bornu Petka. Marko, Laura i Borna svi nastupaju za CK Zagreb.

Pobjednici po kategorijama:
U18 BOYS – Marko Jerković
U 18 GIRLS – Gala Zukić
U14 MIX – Žak Kolenc
U12 BOYS – Nikola Drljača
U12 GIRLS – Lana Glavač
U18 B. DOUBLES – Marko Jerković / Borna Petak
U18 G. DOUBLES – Gala Zukić / Nika Miškulin

Marin Ružić / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!