Slavni Vasko Atanasovski vraća se s dvojicom izvrsnih glazbenika i novim koncertnim repertoarom @ Opatija

vlatko_vasko

Repertoar trija obuhvaća kompozicije s njegovih različitih albuma te kompozicije nastale u posljednje vrijeme, a u kavanu Palme dolaze kako bi publici pružili jedinstveni glazbeni doživljaj.

Opatija – Koncert renomiranih glazbenika okupljenih u Vasko Atanasovski Trio održat će se u petak, 16. listopada s početkom u 20 sati u kavani Palme opatijskog hotela Bristol.

Slovenski skladatelj i glazbenik Vasko Atanasovski poznat je po raznovrsnim suradnjama sa svjetski poznatim jazz, rock, klasičnim i tradicionalnim glazbenicima te jedinstvenim majstorskim pristupom svim stilovima glazbe. Njegov trio još čine bubnjar, perkusionist i virtuoz Marjan Stanić te akademski obrazovani gitarist Dejan Lapanja, a ovi izvrsni glazbenici već dugo vremena ”šarmiraju” svojim izvedbama. Repertoar trija obuhvaća kompozicije s njegovih različitih albuma te kompozicije nastale u posljednje vrijeme, a u kavanu Palme dolaze kako bi publici pružili jedinstveni glazbeni doživljaj.

Ulaznice se po cijeni od 50 kuna u pretprodaji mogu kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, trgovini Foto Revija i antikvarijatu Ex Libris u Rijeci ili putem interneta na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, ulaznice se mogu kupiti na mjestu izvedbe od 19 sati.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!