Smooth jazz band THREESTYLE u Kristalnoj dvorani, odgođen koncert Los Caballerosa u Matuljima te večernji program u Poljanama

…ilustracija…

Posljednja večer 18. Liburnia Jazz Festival koja se trebala održati na terasi hotela Kvarner prebačena je u Kristalnu dvoranu.

Matulji, Poljane, Opatija – Vremenske neprilike ponovo su pomrsile račune organizatorima koji su bili primorani odgoditi večernji program na otvorenom. Tako je otvorenje Matuljskih ljetnih večeri otkazano, a koncert Los Caballerosa predviđen za večeras, održat će se na Velu Gospu, 15. kolovoza, javili su organizatori te pozvali publiku da im se pridruže 14. srpnja, na koncertu čakavskog glazbenog izričaja.

– Mario Lipovšek Battifiaca i Karin Kuljanić, dvoje najpopularnijih vokala Istre i Kvarnera povesti će zaljubljenike čakavskog glazbenog izričaja na šetnju primorskim krajem i kao i uvijek raspjevati publiku svojim najpoznatijim skladbama i to već ove subote, 14. srpnja, kazala je Eni Šebalj.

Također, posljednja večer 18. Liburnia Jazz Festival koja se trebala održati na terasi hotela Kvarner prebačena je u Kristalnu dvoranu. Pod kristalnim lusterima legendarne dvorane nastupit će međunarodni smooth jazz band THREESTYLE nagrađen prestižnom nagradom „Hollywood Music Award for Best Jazz Song“, a čija je pjesma već nekoliko tjedana na prvom mjestu Billboardove ljestvice. Ulaz na koncert je besplatan.

Večernji program tradicionalne pučke fešte Petrove također je otkazan.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!