Spektakularan doček Nove godine uz najbolje disco hitove svih vremena u elegantnoj dvorani hotela Royal @ Opatija

docek_nove_godine_hotel_royal_opatija (2)_01

– Novogodišnji menu sastoji se od biranih mesnih i ribljih delicija i kombinacija je teller i buffet posluživanja, a na vinskoj karti naći će se birana domaća vrhunska vina i najbolji pjenušci i šampanjci, poručili su iz Milenij hotela.

docek_nove_godine_hotel_royal_opatija (6)_01

Opatija – Čarobna, magična ili najluđa kako je mnogi zovu – novogodišnja noć zaista je posebna! Trenutak kada sebi i svojim najdražima želimo bolju i uspješniju, sretniju i veseliju Novu godinu.

I zato Vas pozivamo da taj trenutak provedete u Opatiji i novogodišnje želje poželite u elegantnom ambijentu najljepše opatijske dvorane hotela Royal uz odličnu tematsku zabavu i najfinije delicije, poručili su iz Milenij hotela.
.

docek_nove_godine_hotel_royal_opatija (7)_01

Impresivna dvorana hotela Royal smještena je na savršenoj poziciji s predivnim pogledom na more, a u novogodišnjoj noći odisati će posebnim sjajem.

Nezaboravan doček u najveselijoj noći zagarantiran je uz senzacionalan show i tematski doček uz Magic Seventy i najpoznatije disco hitove 70-ih i 80-ih.

Vrhunski glazbeno-scenski nastup i čaroliju njihove energije, zvuka, boje i magije, upotpunit će nezaboravni antologijski klasici izvođača kao što su Abba, KC & The Sunshine, Bee Gees, Boney M, Kool and The Gang, Chic, Gloria Gaynor, Donna Summer, Elvis Presley te mega mix hitova DJ-a, a sve to uz ples, šampanjac i svečani vatromet.

.

docek_nove_godine_hotel_royal_opatija (1)_01

– Novogodišnji menu sastoji se od biranih mesnih i ribljih delicija i kombinacija je teller i buffet posluživanja, a na vinskoj karti naći će se birana domaća vrhunska vina i najbolji pjenušci i šampanjci. Kroz novogodišnji program u hotelu Royal uzvanike će voditi Ivana Šundov Hojan, a cijena novogodišnje večere za vanjske goste (bez smještaja) iznosi 1.050,00 kuna po osobi, dodali su iz Milenij hotela.

Za detaljnije informacije i rezervacije potrebno je kontaktirati 051/278-007 ili mailom na info@milenijhoteli.hr.

docek_nove_godine_hotel_royal_opatija (3)_01

N. Cvjetović / PodUčkun,net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!