Stanić u prestiž borbi, Fabjan u turniru 8 nacija na Opatija Fight Nightu

Pobjednik turnira morat će u jednoj večeri ostvariti tri pobjede te će za to, osim novčane nagrade, također osvojiti pobjednički pojas koji izrađuje arhitekt i umjetnik Igor Rukavina.

Opatija – Pet tjedana preostalo je još do novog borilačkog spektakla Opatija Fight Nighta. 20. listopada u klubu Centra Gervais u Opatiji održat će se više od deset mečeva, većina po K1 pravilima, ali najavljene su i borbe po MMA pravilima. Još ranije je otkriveno kako će u sklopu jubilarnog Opatija Fight Nighta biti održan turnir osmorice boraca iz osam različitih država.

Pobjednik turnira morat će u jednoj večeri ostvariti tri pobjede te će za to, osim novčane nagrade, također osvojiti pobjednički pojas koji izrađuje arhitekt i umjetnik Igor Rukavina. OFC bi sve detaljnije informacije o Opatija Fight Nightu trebao uskoro objaviti, a zasad su otkrivene dvije zanimljive informacije. Potvrđeno je kako će poznati opatijski borac, iskusni Ivan Stanić, još jednom ući u ring pred svojom domaćom publikom u prestiž borbi.

U Opatiju je ovog tjedna stigao i najiskusniji slovenski kickboksač Miran Fabjan kako bi dogovorio detalje svog sudjelovanja u turniru 8 nacija koji će se održati za kategoriju do 91 kilogram te je pritom i odradio trening u dvorani Opatija Fight Cluba pod vodstvom trenera Mladena Kranjčeca. Već sama najava sudjelovanja Fabjana u opatijskom turniru predstavlja garanciju da će mečevi biti iznimno atraktivni, a da put do pobjede i osvajanja pojasa neće biti nimalo lak.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!