Stavi pravu stvar: Marko Tolja uz Jazz orkestar HRT-a ove subote nastupa na Ljetnoj @ Opatija

Raspjevani „riječki Sinatra“ i čak sedamnaest vrhunskih glazbenika na jednoj od najljepših ljetnih pozornica predstavit će album „Stavi pravu stvar“ .

Opatija – Marko Tolja nastupit će uz pratnju Jazz orkestra HRT-a sutra, u subotu, 28. srpnja s početkom u 21.30 sati na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji. Raspjevani „riječki Sinatra“ i čak sedamnaest vrhunskih glazbenika na jednoj od najljepših ljetnih pozornica predstavit će album „Stavi pravu stvar“ .

– Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”,“Teške boje”, “Stavi pravu stvar na pravo mjesto” i “Bitanga i princeza” samo su neke od pjesama koje zvuče kao da su objavljene pedesetih, odnosno prije pojave rock glazbe i zvuka elektrike. Uz to, pjesmarica stranih evergreena i te kako zaokružuje ovaj bogati retro program Marka Tolje i Jazz Orkestra HRT-a, a sve uz dirigiranje maestra Andreasa Marinella. Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme garancija su dobrog ljetnog provoda, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.

Cijene ulaznica su 80 i 100 kuna, a mogu se kupiti u uredima ustanove Festival Opatija i na prodajnim mjestima sustava Eventim.hr.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!