Sutra počinje prvi srednjoeuropski odbojkaški turnir na pijesku @ Ičići

Arhiva

Arhiva

Srednjoeuropski odbojkaški turnir na pijesku „IČIĆI MEVZA CHALLENGE 2016.“ održat će se od 24. do 26. lipnja u Ičićima…

Ičići – Po prvi puta, Klub odbojke na pijesku Opatija (KOP Opatija) organizira srednjoeuropski turnir odbojke na pijesku ”IČIĆI MEVZA CHALLENGE 2016.“ koji će se održati u Ičićima na već dobro znanim pješčanim terenima od 24. do 26. lipnja, uz besplatan ulaz za sve gledatelje!

Direktor KOP Opatija, Mladen Đorđević, ove se godine može pohvaliti još jednom pravom poslasticom za sve odbojkašice i odbojkaše, kao i ljubitelje sjajne igre i odlične zabave!

Nakon uspješno organizirana dva turnira prvenstva hrvatske Ičići Open, MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association) turnir još većeg odbojkaškog ranga, posljednjeg će vikenda u lipnju gledateljima priuštiti vrlo atraktivne odbojkaške mečeve uz igrače i igračice iz Austrije, Češke, Izraela, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske koji će se boriti za novčani fond od 6.000€. Rezultati ostvareni na ovome turniru boduju se za svjetsku rang ljestvicu i iz tog je razloga natjecateljima, također, vrlo važan.

Tribine će imati kapacitet od 700 gledatelja i po prvi put gledatelji će moći sjediti i pratiti utakmice na oba terena. U nedjelju će finalne tekme, kao i one za 3. i 4. mjesto, snimati Agatin.tv s nekoliko kamera iz više različitih kutova.

Osim spektakularne odbojke na pijesku gledatelji će svojim sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama moći osvojiti i mnoštvo nagrada koje su priredili brojni sponzori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!