Talijani uspješnije otvorili prijateljski futsal susret – Hrvatska reprezentacija večeras ima priliku za revanš @ Opatija

...do pobjede...

…do pobjede…

Susret protiv selekcije Italije zakazan je za večeras, od 19:30 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u Sportsku dvoranu, dok djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

Opatija – Hrvatska futsal reprezentacija jučer je u Novigradu odigrala prvu utakmicu protiv Italije u sklopu svojevrsnih mini priprema. Aktualni prvaci Europe bili su uspješniji te su rezultatom 1:2 svladali igrače izbornika Stankovića.

italija_hrvatska_plakat_2015

Ivo Jukić, Matija Capar, Jakov Grcić, Toni Jelavić, Duje Bajrušović, Saša Babić, Franco Jelovčić, Dario Marinović, Andrej Pandurević, Duško Martinac, Josip Suton, Franko Bilić, Luka Perić, Maro Đuraš, Matej Horvat te Marinko Šamija večeras imaju priliku za revanš, a prema sinoć viđenom publiku očekuje pravi malonogometni spektakl.

– Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu i podrže našu reprezentaciju. Dvorana će biti otvorena sat vremena prije utakmice, a karte se mogu kupiti na ulazu u sportsku dvoranu po cijeni od 30 kuna, dok je ulaz za djecu do 10 godina slobodan. Također, u poluvremenu svoje nogometne vještine pokazat će morčići iz NK Opatija, istaknuo je Puž te se zahvalio sponzorima koji su podržali ovu manifestaciju.

– Koristim priliku da se zahvalim tvrtki Auro Domus kao generalnom pokrovitelju utakmice, Gradu Opatiji, Automatic servisu i svima ostalima.

Susret protiv selekcije Italije zakazan je za večeras, od 19:30 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

N. Cvjetović / Podučkun.net

error: Content is protected !!