Tiskano je drugo izdanje Ljetopisa @ Matulji

Arhiva Liburnija.net: Eni Šebalj, Mario Ćiković i Alen Ružić prilikom predstavljanja Ljetopisa općine Matulji

Iz tiska je izašlo 4.500 primjeraka Ljetopisa, godišnjeg glasila Općine Matulji, koje će tijekom nekoliko narednih dana biti podijeljeno matuljskim stanovnicima na kućne adrese.

Matulji – Ovo je drugi broj Ljetopisa, zamišljenog kao godišnji pregled događanja. Kroz njega dajemo izvješće građanima o tome na što je Općina utrošila novac, i naši stanovnici mogu jednostavno praititi sve stavke i programe, ali i rad njihovih sugrađana – poduzetnika ili članova udruga – koje smo u velikom broju uključili. Kroz atraktivno oblikovanje željeli smo čim više približiti i pojednostaviti šture proračunske podatke i sive brojke, ali ne izgubiti na preglednosti. Lani smo imali iznimno dobre komentare, pa vjerujem da će građani i ove godine biti zadovoljni, kazala je zamjenica načelnika Eni Šebalj na jučerašnjem predstavljaju novog izdanja Ljetopisa, godišnjeg glasila Općine Matulji u kojem su detaljno predstavljeni svi projekti i programi ostvareni tijekom protekle godine.

Načelnik Mario Ćiković istaknuo je kako je cijena Ljetopisa s uključenom dostavom, nešto manja od 64 tisuće kuna.

– Drugi put izdajemo Ljetopis, list koji je na 72 stranice zabilježio sva događanja id značaja za Općinu Matulji i sve projekte i programe koji su financirani iz općinskog proračuna. Dobit će ga sva domaćinstva, a nakon lanjskih loših iskustava s tvrtkom City Express, odlučili smo posao dostave povjeriti Hrvatskoj pošti. Dijelimo ga paralelno s izvještajem koji ću uskoro podnijeti Vijeću, i to u vrijeme uskrsnih blagdana, kako bi imali vremena malo ga uzeti u ruke i pročitati što se radilo, kazao je Ćiković.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!