U OKU KAMERE: Aki Rahimovski pobjedu Hrvatske proslavio uz djelatnike Thalassotherapije @ Opatija

Aki Rahimovski i djelatnici Thallasa

Oni koji mogu dati točnu dijagnozu kako „kuca to srce vatreno“, svoju su medicinsku vještinu spojili s navijačkim strastima i preko liječničkih kuta obukli – „kockice“.

Opatija – Nogometno ludilo zahvatilo je čitavu Liburniju, a „najvažnija sporedna stvar na svijetu“ već odavno je izgubila onu „sporednost“ te se pretvorila u možda i najvažniju stvar, barem do nedjeljnog finala protiv Francuske.

A to znači da se navijačka euforija uvukla u svaku poru našeg kraja, pa tako i u opatijsku bolnicu Thalassotherapiju čiji djelatnici posljednje dane provode radno, ali i – navijački! Oni koji mogu dati točnu dijagnozu kako „kuca to srce vatreno“, svoju su medicinsku vještinu spojili s navijačkim strastima i preko liječničkih kuta obukli – „kockice“.

S obzirom koliko napete i „infarktne“ znaju biti utakmice naše nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, Thalassotherapia Opatija svakako jedno od sigurnijih mjesta za praćenje dvoboja protiv Francuske, jer u slučaju raspucavanja penala, pri ruci je sva pomoć moderne medicine kako bi smirila bilo „nemoćnog gledatelja“.

Djelatnicima Thalassotherapije u podršci vatrenima pridružio se i poznati pjevač, vokal Parnog valjka, Aki Rahimovski, a sve to zabilježilo je i naše „oko kamere“.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!