U oku kamere: Kreditom u bolju budućnost @ Opatija


Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva.
Opatija – Veliki zanimanje liburnijskih obrtnika izazvala je organizacija tribine, vezana uz kreditne programe HBOR-a, održana prošlog tjedna u Kulturnom domu Zora, u organizaciji Udruženja obrtnika Opatija,Matulji, Lovran i Mošćenička Draga.
Mogućnosti korištenja kreditnih programa, zainteresiranim obrtnicima, predstavljeno je kroz dvije zasebne teme. O kreditnim programima HBOR-a namijenjenim poticanju obrtništva i malog poduzetništva govorila je Vesna Bartolović – voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski Kotar, dok je predstavnik Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i poljoprivredu PGŽ predstavio kreditne programe Primorsko – goranske županije za 2012. godinu.
Inače, Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Kreditiranjem, osiguranjem izvoza od političkih i komercijalnih rizika, izdavanjem garancija te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.
[nggallery id=172]
Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!