U oku kamere: Morena Mijolović i Aleksandar Franjul osvojili maškarani badminton turnir

maskarani_badminton_turnir_2014 (1)

Druženje sudionika i organizatora turnira nastavljeno je i nakon završetka turnira prigodnom zakuskom u Bregima gdje su se uz specijalitete Istarske Hiže obitelji Puhar održalo proglašenje najboljih natjecatelja.

Opatija – Prošlog tjedan u sportskoj dvorani ”Marino Cvetković“ održan tradicionalni maškarani badminton turnir. Turnir je u organizaciji KŠR Gorovo okupio 10 mix parova koji su se nadmetali za nagrade i odličja.

Pobjednici ovogodišnjeg izdanja maškaranog badminton turnira su Morena Mijolović i Aleksandar Franjul koji su odličnim igrama zasluženo osvojili prvo mjesto.

Pobjednički par je u napetom finalu u tri seta bio bolji od drugoplasiranog para Mirjana Rončević – Vedran Dorčić dok su treće mjesto osvojili Marina Kirigin i Damir Lubiana.

Organizator je osim najboljeplasiranih parova nagradio i najbolju masku, a titula je ovoga puta otišla u ruke Viliama Udovića čija je roza mačka u jakoj konkurenciji maštovitih i raznobojnih maski od strane natjecatelja proglašena najboljom.

Druženje sudionika i organizatora turnira nastavljeno je i nakon završetka turnira prigodnom zakuskom u Bregima gdje su se uz specijalitete Istarske Hiže obitelji Puhar održalo proglašenje najboljih natjecatelja. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Poredak najboljih:
1. Morena Mijolović / Aleksandar Franjul
2. Mirjana Rončević / Vedran Dorčić
3. Marina Kirigin / Damir Lubiana

Najbolja maska:
1. Viliam Udović – roza mačka

M. Ružić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!