U oku kamere: Navijači Rijeke zagrijavaju se za večerašnji susret s Feyenoordom @ Rotterdam

armada_feyenoord_rotterdam (4)

Prema fotografijama koje nam je poslala kombinirana ekipa iz Lovrana, Voloskog, Bregi, Žejana, Poljana, Brešce i nezaobilaznog Dobreća, našim nogometašima, večeras na tribinama neće faliti bučne podrške.

Rotterdam – Navijači Rijeke, pristigli iz svih krajeva Lijepe naše, tijekom današnjeg dana okupirali su trg u Rotterdamu u iščekivanju večerašnje utakmice u kojoj Feyenoord dočekuje Rijeku.

armada_feyenoord_rotterdam (5)

Dresovi, kape, šalovi pobojali su dio Rotterdama u plavo-bijele boje, a pjesma voljenom klubu od strane 700 pripadnika Armade odjekuje u uzavreloj navijačkoj atmosferi. Prema fotografijama koje nam je poslala kombinirana ekipa iz Lovrana, Voloskog, Bregi, Žejana, Poljana, Brešce i nezaobilaznog Dobreća, našim nogometašima, večeras na tribinama neće faliti bučne podrške.

Podsjetimo, trener Matjaž Kek na put u Rotterdam poveo je Vargića, Prskala, Raspora, Tomečaka, Vešovića, Samardžića, Mitrovića, Leškovića, Leovca, Bertošu, Jajala, Cvijanovića, Moisesa, Močinića, Jugovića, Kvržića, Sharbinija, Ajayija, Kramarića, Krstanovića i Ivančića, a utakmica protiv Feyenoorda na rasporedu je večeras, u 21.05 sati.

armada_feyenoord_rotterdam (3)

armada_feyenoord_rotterdam (1)

armada_feyenoord_rotterdam (2)

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!