U OKU KAMERE Nirvana Moschella, Andrej Omeragić, Leonard Martinis i Nea Bagarić nagrađeni za svoj sportski uspjeh

Najuspješniji sportaši Općine Matulji su prema kriterijima za sport iz 2018. godine ostvarili prigodne nagrade za svoje rezultate.

Matulji – Primanje najuspješnijih sportaša u 2018. godini kod općinskog načelnika Maria Ćikovića održano je jutros u Kavani Marijana.

Najuspješniji sportaši Općine Matulji su prema kriterijima za sport iz 2018. godine ostvarili prigodne nagrade za svoje rezultate. U 2018. godini, uspješni su bili sportaši Nea Bagarić s 2. mjestom na državnom atletskom prvenstvu, Andrej Omeragić s 2. mjestom na ekipnom državnom prvenstvu u tenisu te Leonard Martinis s 3. mjestom na državnom prvenstvu u plivanju.

– Sportaši su zbog svojih uspjeha pozvani na prijem kod načelnika kako bi se javno promoviralo njihove rezultate te nagradilo novčanom nagradom. Andrej Omeragić, Leonard Martinis te Nea Bagarić nagrađeni su poklon bonom Decathlona u iznosu od 500 kuna po sportašu. Posebnu nagradu primila je Nirvana Moschella koja je na turniru nacija sa Hrvatskom rukometnom reprezentacijom u kolicima osvojila zavidno 2. mjesto na Europskom prvenstvu u Portugalu te je nagrađena s dvije tisuće kuna. Navedeni sportaši, svojim postignutim rezultatima daju primjer kako se upornošću, ustrajnošću i pozitivnim stavovima grade uspjesi, poručili su iz općine Matulji.

error: Content is protected !!