U oku kamere: Održana svečana podjela svjedodžbi @ Brešca

– Učenici 8. razreda oprostili su se od svojih profesora i zajedničkih školskih dana, a učenikom generacije proglašen je Duje Pavičić.

Brešca – Svečanom himnom otvoren je prigodan program kojem su glavni sudionici bili 23 osmaša i njihova razrednica Jelena Ribarić, prof. geografije.

Nakon pozdravnog govora razrednice i ravnateljice Dijane Valentin, prisutni uzvanici pogledali su prezentaciju koja je sve podsjetila na zanimljive trenutke koje su ovi učenici doživjeli tijekom osam godina školovanja.

– Slijedila je podjela svjedodžbi, pri čemu je razrednici pomogla njihova učiteljica razredne nastave, Brigita Kinkela. Kako je ovaj razred izrazito uspješan (dvije su godine dobili i nagradu Općine Matulji za najbolji uspjeh), i ove je godine trinaest učenika prošlo s odličnom uspjehom. Mnogi su od njih sudjelovali na natjecanjima i natječajima. Tako je Ema Gomaz pročitala svoju pjesmu koja je osvojila nagradu na natječaju Čakavčići pul Ronjgi, dok je Duje Pavičić sve prisutne oduševio krasnoslovom stihova A. B. Šimića. Posebno su pohvaljeni i nagrađeni učenici koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom: Ema Gomaz, Fran Jutriša, Luka Markić, Duje Pavičić, Katarina Rumac, Iva Sanković, Lara Štefanić, Stella Tibljaš i Jana Vranić. Učenikom generacije proglašen je Duje Pavičić, javili su iz škole.

Djelatnici škole dobili su malu uspomenu od ove generacije osmaša, a svečanost je završena druženjem uz zakusku i rezanje velike torte.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!