U oku kamere: Otvorena je Božićna bajka u Toweru!

bozicna_bajka_tower_centar (3)

Rijeka dobila prvo klizalište na zatvorenom s ledenom stazom, a danas doznajemo tko će dobiti posao Djeda Božićnjaka!

Rijeka – Najduža božićna manifestacija u Rijeci jučer je otvorila svoja vrata, na 4. katu Tower Centra Rijeka otkrivajući brojne sadržaje kojima su se tijekom cijele subote veselili najmlađi ali i oni stariji!

bozicna_bajka_tower_centar (1)

Božićni sajam, sa svojim prirodnim proizvodima i rukotvorinama, zainteresirao je mnoge već u jutarnjim satima kao i nogometna i dječja zona čiji su napuhanci, labirniti, dribling arene tijekom cijelog dana bili pod definitivnom vladavinom najmlađih. Otvorenje bajkovitog klizališta s ledenom stazom pripalo je hrvatskim reprezentativkama i ujedno seniorkama Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, koje su u 17:30 sati izvele polusatni program i oduševile mnoštvo okupljenih. Nakon pirueta i spektakularnih figura na ledu, priliku za klizanje iskoristilo je tristotinjak Riječana, uz motivaciju bajkovitog DJ-a Ive Glavića a potom i svirku Caffee Acoustica.

U nedjelju 22. studenog, drugog dana Božićne bajke, u 17 sati održat će se Finalni izbor Djeda Božićnjaka u kojem će najmlađi otkriti svima nama koji je PRAVI Djed Božićjnak, a birat će između tri najbolja kandidata koja se se prijavila za posao Djeda Božićnjaka.

bozicna_bajka_tower_centar (4)

Kandidati će djeci ispričati kratke priče o Sjevernom polu i tvornici igračaka, potom će se okušati u zamatanju poklona te na kraju odgovarati na dječja pitanja. Kako bismo bili maksimalno pošteni kandidati će tijekom finalnog izbora biti obučeni u kostim Djeda Božićnjaka i ocjenjivat će se isključivo na temelju svojih sposobnosti i simpatija koje će steći.

Selekciju kandidata odradila je riječka agencija za zapošljavanje “Ima posla” i od pedesetak prijava odabrala tri najzanimljivija i najkompetentnija kandidata. Tri finalista poslala su dojmljive video uratke a kako će proći test pred dječicom i koji je “pravi Djed Božićnjak” vidjet ćemo danas u 17 sati u Tower centru na 4. Katu, u prostoru “Božićne bajke u Toweru”.

bozicna_bajka_tower_centar (2)

Uz besplatni ulaz na manifestaciju, idućih 48 dana možete uživati u bajkovitom božićnom ozračju uz klizalište, s posebno uređenom ledenom stazom, dječji zabavni park, Toy store, nogometnu zonu s elektronskim golom i dribling arenom, veliko selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg i božićnu sajamsku ulicu te mirisnu i ukusnu ugostiteljsku zonu. Važno je napomenuti kako će korisnici Diners kartice imati povoljnije klizanje, a svi će moći posebne pogodnosti od 50% popusta koristiti i u Veselom jutru u Božićnoj bajci koje će trajati od utorka do petka od 9- 14:59 sati. Također, Coca Cola organizira nagradnu igru u kojoj se u kafićima i dućanima mogu osvojiti gratis klizaljke za klizanje u Božićnoj bajci u Toweru.

Božićnu bajku u Toweru dio je Adventa u Rijeci, a prepoznala ju je Coca Cola, Generali Hrvatska i Erste club card.
Radno vrijeme Božićne bajke je svakog dana, osim Božića i Nove godine po radnom vremenu Tower Centra Rijeka. Pratiti ju možete na www.bozicurijeci.com te na Facebook stranici Božićna bajka u Rijeci i Instagramu (@bozicna_bajka_rijeka).

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!