U OKU KAMERE: Plenković odmor iskoristio za neslužbeni susret s koalicijskim partnerom @ Opatija

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, koji na lokalnoj razini dobro surađuje s HDZ-om, ponudio je premijeru da KTC Gervais ugosti neki od samita europskih ministara 2020. godine, kada će Hrvatska predsjedati EU-om.

Opatija – Premijer Andrej Plenković godišnji odmor provodi u državnoj vili Costabella smještenoj između Rijeke i Opatije, a svoj je boravak u ovom gradu iskoristio i za neformalni susret s opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem.

Premijeru, ujedno i predsjedniku HDZ-a, Plenkoviću, na ovom susretu s koalicijskim partnerom u Opatiji, Dujmićem, pridružio se i čelnik lokalnog HDZ-a i gradski vijećnik Marko Ćorić, a politički su suradnici posjetili KTC Gervais i novi opatijski dječji vrtić na Punta Kolovi, koji će uskoro biti otvoren.

Kako se navodi na gradskim službenim stranicama, premijer je „iznimno oduševljen“ opatijskim paketom demografskih mjera, a dodaje se i kako je Plenkoviću ponuđeno da Gervais ugosti jedan od samita europskih ministara 2020., kada će Hrvatska u prvoj polovici godine predsjedavati Europskom unijom, primjerice sastanak na vrhu europskih ministara turizma. Taj prijedlog, navodi se, premijer je pozdravio.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!