U OKU KAMERE Pokvareni autobusi Autotroleja na gradskim ulicama i dalje su čest prizor – Na Tošini ‘riknula’ i ‘trizduja’

 

Aviokompanije imaju obavezu obeštetiti putnike koji su pretrpili kašnjenja i probleme s letom. Možda bi isto trebala uvesti i lokalna autoprijevoznička kuća?

Opatija/Rijeka – Pokvareni autobusi Autotroleja ove su godine bili „must have“ i „it tema“ na društvenim mrežama – tko nije objavio barem jednu snimku starog, izraubanog busa u oblaku gustog dima, nije se mogao smatrati ozbiljnim pripadnikom riječke fejzbučke zajednice.

Zbog očajnog stanja u kojem se nalaze autobusi riječkog komunalnog društva održavale su se medijske konferencije i sazivale posebne točke Gradskog vijeća, prozivale brojne odgovorne osobe pri čemu je najviše „fasovao“ bivši šef Autotroleja Smojver.

No, u posljednje vrijeme interes je nekako jenjao, autobuse  je s „dnevnog reda“ istisnula druga vrsta (nefunkcionalnog) prijevoza – morsko prometalo s nebeskim imenom. Znači li to da su se autobusi Autotroleja prestali kvariti?

Ne, naravno da ne znači. Najbolji dokaz tome je fotografija snimljena danas na Tošini – i „neuništiva trizduja“ koja je izdržala brojne noćne izlaske i gužvance na svim vratima pokleknula je pod teretom svakodnevnog pogona i (kako se tvrdi) substandardnog održavanja. I brojnim putnicima prišutila borbu za par kvadrata hlada dok su po najvećem „zvizdanu“ čekali zamjenski bus.

Aviokompanije imaju obavezu obeštetiti putnike koji su pretrpili kašnjenja i probleme s letom. Možda bi isto trebala uvesti i lokalna autoprijevoznička kuća?

Tagovi: autotrolej, opatija, rijeka, pokvareni autobus, u oku kamere,

error: Content is protected !!