U oku kamere: Polaganjem vijenaca obilježen Dan neovisnosti @ Lovran, Opatija

Dan neovisnosti obilježen je i u Lovranu, a vijenac na centralni križ na lovranskom groblju položili su ispred Općine Lovran, predsjednik UHBDR Lovran Milan Škorić i zamjenik općinskog načelnika Toni Družeta.

Kod križa na lovranskom groblju

Opatija, Lovran – Izaslanstvo Grada Opatije, povodom Dana neovisnosti položilo je vijence i zapalilo svijeće kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Opatiji, kod centralnog križa na Groblju Opatija i kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Voloskom.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima odali su i predstavnici Udruge HVIDRA “Liburnija”, UDVDR-a Opatija, Hrvatskog časničkog zbora, obitelji poginulih hrvatskih branitelja, gradski vijećnici, predstavnici Policijske postaje Opatija, UABA Opatija, gradskih komunalnih tvrtki, Javne vatrogasne postaje Opatija i ostali.

Također, Dan neovisnosti obilježen je i u Lovranu, a vijenac na centralni križ na lovranskom groblju položili su ispred Općine Lovran, predsjednik UHBDR Lovran Milan Škorić i zamjenik općinskog načelnika Toni Družeta.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!