U oku kamere: Prvo ovogodišnje izdanje Ekološkog sajma Opatija oduševilo Opatijce i njihove goste

Ovim putem Žmergovci vam poručuju kako ćete i u ožujku imati priliku uživati u blagodatima Ekološkog sajma Opatija.

Opatija – Ekološki sajam Opatija protekle je subote predstavio najbolje proizvode lokalnih i regionalnih OPG-ova i pritom oduševio posjetitelje.

– Prvi put ove godine svi posjetitelji sajma imali su priliku napuniti svoje “košarice” ukusnim, zdravim i zaista korisnim proizvodima i to tijekom prekrasnog i sunčanog subotnjeg jutra. Naime, 18 eko certificiranih proizvođača iz cijele Hrvatske predstavilo se građankama, građanima i gostima Opatije. Ponuđeno je pregršt eko namirnica i proizvoda, a na temelju viđenog, posjetitelji su se itekako opremili sezonskim povrćem, medom, žitaricama, brašnom, tjesteninom, kruhom, uljem (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitim biljem, rakijama, eko sredstvima za čišćenje, kozmetikom te mnogim drugim zanimljivim proizvoda naših vjernih proizvođača, poručili u organizatori iz udruge Žmergo.

Na sajmu se tradicionalno predstavila i Udruga Žmergo, organizator sajma koji se već 9 godina održava ispred opatijskog Mrkata, a ovim putem Žmergovci vam poručuju kako ćete i u ožujku imati priliku uživati u blagodatima Ekološkog sajma Opatija. Ekološki sajam Opatija provodi se u sklopu projekta Žmergov ekološki centar koji financijski podupire Grad Opatija.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!