U oku kamere: Treću godinu zaredom Turistička zajednica grada Opatija odabrala najljepše ukrašene izloge

Restaurant Veranda Hotel Le Jardin

Prva nagrada dodijelit će se grupaciji Amadria Park za izloge hotela Milenij, Continental, Sv. Jakov, Gardenia i pekare Dalla nona, druga nagrada trgovini Natura Liburna, a treću će podijeliti trgovina Nani i caffe bar Monokini.

Monokini

Opatija – Atraktivni izlozi hotela Milenij, Continental, Sv. Jakov, Gardenia i pekare Dalla nona najljepši su u Opatiji ovog Adventa, odlučila je komisija pri Turističkoj zajednici Grada Opatije koja je treću godinu zaredom birala najbolje ukrašene izloge poslovnih prostora u centru grada i prvu nagradu u vrijednosti od 3.000 kuna dodijelit će grupaciji Amadria Park.

Žiri koji su činile novinarka Aleksandra Kućel Ilić, dizajnerica Lada Sega i direktorica Turističke zajednice Suzi Petričić drugom nagradom u iznosu od 2.000 kuna nagradit će trgovinu Natura Liburna, dok će treću nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna podijeliti trgovina Nani i caffe bar Monokini.

Hotel Sv Jakov

– Ovo je treća godina dodjele nagrada za najljepše ukrašene adventske izloge i doista je iz godine u godinu vidljiv sve veći napredak, jer u blagdanskom uređenju sudjeluje sve više trgovaca, ugostitelja i hotelijera koji se trude atraktivnim dekoracijama privući pažnju kupaca, ali i pridonijeti romantičnom duhu „Najljepšeg Adventa uz more“, kazala je Petričić, istaknuvši da se ocjenjivala originalnost i kreativnost kako u načinu predstavljanja proizvoda, tako i uporabi dekorativnih elemenata te tradicionalnih i dizajnerskih dostignuća, estetski sklad i doprinos blagdanskom ugođaju.

Uz tri prve nagrade, dodijelit će se i posebna priznanja vlasnicima poslovnih prostora koji godinama kontinuirano ukrašavaju svoje izloge u blagdansko vrijeme i u to ulažu puno truda i kreativnosti – zlatarni Frederico, salonu Cocco studio, optici Ghetaldus, agenciji za nekretnine Smart Invest, fast food restoranu Veloce by Roko, optici Dunatov, trgovini Aqua, trgovini Manufaktura te restoranu Roko.

– Zahvalni smo svima koji su podržali projekt i uredili svoje izloge, jer jedino zajedničkim trudom možemo stvoriti uistinu pamtljive manifestacije kao što je Advent u Opatiji, u kojem se doista osjeti sudjelovanje velikog broja obrtnika, trgovaca, ugostitelja, hotelijera, ali i građana Opatije, zaključila je Petričić.

Trgovina Nani

Natura Liburna

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!