U oku kamere: U Matuljima otvoren fotografski studio ‘Foto Kantunić’

– Foto studio “Foto Kantunić” otvoren je svakim radnim danom od 7:30 do 19 sati i subotom od 7:30 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom foto studio je zatvoren, istaknuo je Zamaklar.

Matulji – Damirov Foto Kutak otvorio je, zbog sve većeg interesa i potražnje za fotografskim uslugama, svoj novi foto studio “Foto Kantunić” u Matuljima na adresi Trg maršala Tita 1.

– Od sada se kod nas možete fotografirati za dokumente, izrađivati fotografije, kupiti neki od okvira i albuma za fotografije, kupiti memorijske kartice za mobitele i fotoaparate renomiranih proizvođača Toshiba i SanDisk, baterije Eneloop, pregledati ponudu za fotografiranje vjenčanja, krštenja, apartmana i drugo, istaknuo je Damir Zamaklar, vlasnik studija uz napomenu da iz ponude izdvaja izradu fotografija klasičnih dimenzija 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm, 15x20cm, 20x30cm, 30x40cm, 30x45cm te većih formata.

– Osim fotografija možete naručiti i izradu fotografija na platnu raznih dimenzija i izradu fotobookova. Po narudžbi možemo vam nabaviti i fotografsku opremu. U svom radu koristimo vrhunska rasvjetna tijela za studijsko fotografiranje, profesionalne Nikon aparate i radimo sa strojevima poznatih brandova kao što su Konica Minolta i Mitsubishi. Fotografske usluge nisu jedino što vam se pruža u Foto Kantuniću, ovdje možete zatražiti dizajn i izradu vizitki i letaka, fotokopirati, printati, plastificirati i drugo. Foto studio “Foto Kantunić” otvoren je svakim radnim danom od 7:30 do 19 sati i subotom od 7:30 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom foto studio je zatvoren, dodao je Zamaklar.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 051/635-147, mobitel 098/362-456, mail: info@damirov-fotokutak.hr ili na Facebook stranici Damirov Foto Kutak, a cjelokupnu ponudu pregledajte na www.damirov-fotokutak.hr

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!