U oku kamere: Vrijedna investicija Igora Stangera – Otvoren Boutique hotel Acacia @ Lovran

Hotel ima šest soba, svaka ima 32 kvadrata, većina ih ima i tuš i kadu, a sve su opremljene s televizijom velikog formata, internetom i pogledom na more, a osim soba u objektu je smješten i dobro poznati restoran Štanger.

Lovran – Boutique hotel Acacia novootvoreni je turistički objekt u Lovranu. Vrijednu investiciju koja je iznosila nešto više od 6 milijuna kuna realizirao je Igor Stanger cijenjeni ugostiteljsko turistički djelatnik iz našeg kraja koji je s novom investicijom otvorio gotovo desetak radnih mjesta.

– – Konačno smo otvorili. Nakon radova koji su trajali godinu i pol dana, i rješavanja papirologije za koju nam je trebalo tri godine uspjeli smo privesti investiciju svome kraju. Objekt za sada ima 4 zvjezdice, iako opremom zadovoljava sve uvjete za pet zvjezdica, no kada završimo wellness i još neke dodatne sadržaje onda bi išli na dizanje za tu jednu zvjezdicu. Hotel ima šest soba, svaka ima 32 kvadrata, većina ih ima i tuš i kadu, a sve su opremljene s televizijom velikog formata, internetom i pogledom na more, kazao nam je Igor Stanger.

Osim soba u objektu je smješten i dobro poznati restoran Štanger.

– A la carte restoran Štanger i dalje radi. Novouređen, pomlađen i u potpunosti renoviran, no mi se i dalje držimo kreativne kuhinje, a hranu spravljamo s ljubavlju poštujući tradiciju. Nastavljamo s tradicijom pripreme sezonskih namirnica, a sada nam je vrijeme od trešanja. nakon toga idemo s menijem od smokvi, pa marunom, pa tartufima, pa šparugama – za svako godišnje doba imamo namirnicu prema kojoj slažemo meni. Na našoj vinskoj karti imamo sva Hrvatska vina, a zastupljene su sve regije pod regije. Od stranih imamo vina iz okruženja, odnosno Italije, Slovenije, Austrija, rezimirao je Igor Stanger.

– Restoran radi od 18 do 23 rata, a bar radi tijekom cijelog dana. A po dogovoru radimo i u ostalim terminima, kao i manje svečanosti – odnosno vjenčanja do 20 ljudi, krstitke, pričesti i sl.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!