Udinese Calcio na pripremama u Opatiji

udinese_calcio_sm…mladi nogometaši iz Udina za svoje pripreme odabrali su upravo Opatiju…
…danas, u 16 i 30 sati, počinje seniorski turnir ‘rivala i prijatelja’ trećeligaša iz naše županije, a raspored utakmica, kao i ostale pojedinosti vezane uz turnir pročitajte klikom na ovaj link

Opatija – Mladi nogometaši, rođeni 1993. i 1994. godine. talijanskog prvoligaša ”Udinese Calcio” stigli su na sedmodnevne pripreme u Opatiju.
Udinese Calcio, sudionik ovogodišnje Lige prvaka odabrao je za svoje ljetne pripreme upravo Opatiju. Igrači i stručni stožer biti će smješteni u Grand Hotel Adriatic, treninzi će se odvijati na stadionu NK Opatije, te u Fitness centru Thalassotherapie.
Povodom obilježavanja 100. godišnjice NK Opatija, Udinese Calcio će odigrati prijateljsku utakmicu sa slavljenikom NK Opatija, 02. kolovoza s početkom u 18 i 30 sati na opatijskom ‘campu’. No, osim navedene prijateljske utakmice, danas počinje seniorski turnir povodom obilježavanja stote godišnjice postojanja NK Opatija.
Turnir će se odigravati ovog vikenda, a cijela priča počinje danas, 29. srpnja, u 16 i 30 sati, kada je na rasporedu prva utakmica između NK Grobničana i NK Crikvenice, dok će dva sata kasnije, tj. u 18 i 30, snage međusobno odmjeriti NK Opatija i NK Orijent.
– Nadamo se dobrom i kvalitetnom nogometu te pozivamo sve ljubitelje ‘najvažnije sporedne stvari na svijetu’, iz Opatije i okolice da ovog vikenda pohode opatijski ”campo“, kazao nam je Mladen Sinožić iz Nogometnog kluba Opatija.
Raspored utakmica, kao i ostale pojedinosti vezane uz turnir pročitajte klikom na ovaj link
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!