Vaterpolo: Kadetima šest golova zalihe za uzvrat @ Kvalifikacije za kup RH

vaterpolo_volosko_kadeti

Opatijci su se na svom plivalištu u Voloskom pokazali kao puno bolja ekipa, uzvrat se igra u četvrtak na osječkoj Kopakabani.

Volosko – Kadeti Vaterpolo kluba Opatija pobijedili su momčad Krune Osijek u prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija za kup Hrvatske rezultatom 12 : 6.

Opatijci su se na svom plivalištu u Voloskom pokazali kao puno bolja ekipa, s raznovrsnijim rješenjima i u obrani i u napadu, te s pravom očekuju prolazak dalje odnosno majstoricu protiv zagrebačke Mladosti.Predvođeni šesterostrukim strijelcem Fućkom opatijski vaterpolisti mogli su i uvjerljivije slaviti samo da je bilo više koncentracije u realizaciji čistih prilika. No i ovako možemo biti zadovoljni sa prikazanim vaterpolom a posebno sa pristupom utakmici.

Uzvrat se igra u četvrtak na osječkoj Kopakabani.

Plivalište u Voloskom
Kvalifikacijska utakmica za kup RH
Gledatelja : 120
Suci : Duje Čipčić i Marko Bistre
Opunomoćenik : Marjan Risek

Opatija : Kruna Osijek 12 : 6
( 3 : 1, 4 : 2, 2 : 1, 3 : 2 )

Opatija : K.Škorić, Latin, Tončić, Šimac, Babić 1, Brnečić, Grubješić 1, Brubnjak 2, Fućak 6, Ivanković 1, Milolaža 1, V.Škorić
Trener : Željko Šimac

Kruna Osijek : Valentić, Kovačić, Grgec 2, Seman, Vukelić, Hunjadi, N.Tomić, Kadić, Mijić 3, O.Tomić 1, Bilanđija, Marojević, Prša, Šimić
Trener : Nikica Boduljak

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!