Vaterpolo reprezentacija PGŽ remizirala u Trstu

vaterpolo_juniori…iz opatijskog kluba nastupio je Ivan Popović koji se istakao sa tri lijepa gola i nekoliko asistencija…
Volosko – Vaterpolska reprezentacija U – 13 Primorsko – goranske županije sastavljena od igrača Primorja EB, ŽVK Primorja, CPK i Opatije odigrala je 10 : 10 sa vršnjacima iz talijanske pokrajine Friuli Venezia Giulia na tršćanskom bazenu Bruno Bianchi.
– Utakmica je odigrana na inicijativu predsjednika županijskog saveza PGŽ gospodina Darka Brnjca a uzvrat je najavljen za proljeće 2012. godine u Rijeci. Od igrača iz našeg kluba nastupio je Ivan Popović koji se istakao sa tri lijepa gola i nekoliko asistencija. Nakon utakmice domaćini su pripremili malu zakusku za sve sudionike te im se ovom prigodom zahvaljujemo na svemu što su napravili kako bi se ovaj susret odigrao, kazao nam je Danijel Liber.
Za reprezentaciju PGŽ nastupili su: Kren, Čunko, Saftić, Mušković, Paparić, Vrdoljak, Arih, Blažić (Primorje EB), Vrcelj, Jukica (ŽVK Primorje), Galić, Baričević (CPK) i Popović (Opatija) predvođeni trenerom Bobanom Voštićem.
zupanija_trst
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!