Večeras fešta uz Zastoj band i otvorenje turnira u odbojci na pijesku ‘Ičići Masters 2016.’

Zastoj band

Zastoj band

– Gosti će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi i glazbenom dijelu programa uz Zastoj Band, a druženje počinje u 20 sati. Istog dana, zakazano je otvorenje Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku, ‘Ičići Masters 2016.’, u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija, javili su iz TZM Ičići.

Ičići – Ovaj petak, 12. kolovoza, u sklopu Ičićanskih ljetnih noći održat će se fešta uz Zastoj band i otvorenje Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku ‘Ičići Masters 2016.’.

Arhiva

Arhiva

– Gosti će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi i glazbenom dijelu programa uz Zastoj Band, a druženje počinje u 20 sati. Istog dana, zakazano je otvorenje Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku, ‘Ičići Masters 2016.’, u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija, koji će prikazati mečeve 30 muških i ženskih ekipa na ičićanskoj plaži od 12. do 14. kolovoza uz popratne sadržaje, zabavne igre sa vrijednim nagradama za sve gledatelje. Uz nagradni fond od 20.000 kn za pobjednike, sva tri dana međunarodnog turnira u odbojci na pijesku biti će atraktivna, a posebno u nedjelju kada će nakon ženskog finala u 17 sati i muškog finala sat vremena kasnije, biti dodjela nagrada i svečano zatvaranje Međunarodnog turnira, javili su iz TZM Ičići.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!