Večeras se u UP Juraj Šporer otvara izložba Livade Miljenke Šepić @ Opatija

Miljenka Šepić

Miljenka Šepić

Na otvorenju će autorica pružiti i autorsko vođenje kroz izložbu svojih radova, a program vezan uz ovo događanje nastavit će se i narednih dana.

Opatija – Samostalnom izložbom ”Livade 2010. – 2014.” predstavit će se večeras u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer opatijska umjetnica Miljenka Šepić, a otvorenje je zakazano za 19 sati, nakon čega će izložba ostati otvorena do 18. kolovoza.

Na otvorenju će autorica pružiti i autorsko vođenje kroz izložbu svojih radova, a program vezan uz ovo događanje nastavit će se i narednih dana. Tako će u četvrtak, 31. srpnja, Šepić predstaviti drugo izdanje knjižice ”Hrast, Quercia, Oak, Eiche”, a u petak i subotu, 1. i 2. kolovoza održati obiteljsku likovnu radionicu ”Spektar”, u trajanju od 18 do 20 sati, i uz cijenu od 100 kuna po osobi koja uključuje i slikarski materijal.

Akademska slikarica Miljenka Šepić rođena je u Opatiji 1955. godine, diplomirala je 1978. na Odjelu za likovnu umjetnost Pedagoške akademije u Rijeci te je također diplomirala slikarstvo u klasi prof. Carmela Zottija na Accademiji di Belle Arti u Veneciji. Stručno se usavršavala u Stuttgartu, studijski boravila u Parizu, dobitnica je mnogih međunarodnih nagrada za slikarstvo. Od 1985.djeluje kao samostalna umjetnica. Živi i radi u Opatiji.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!