Velik dan za Tower Centar Rijeka uz čak dva otvorenja: Sutra se otvaraju Interspar i Reserved

Trgovački centar Interspar na 1. katu svoju će ponudu predstaviti na 4.000 „kvadrata“ gdje će se o potrebama kupaca brinuti čak 100 djelatnika, a istog dana na 4. katu otvara se prvo riječko prodajno mjesto branda Reserved, uz pogodnosti za prvih 100 kupaca i cjelodnevni modni program…

Rijeka – Dvostruki razlog za slavlje imat će sutra Tower Centar Rijeka, jer će se u srijedu, 30. svibnja održati otvorenje dva nova i atraktivna prostora. Tako će na 1. katu centra svoja vrata otvoriti dugo očekivani Interspar. Najveći riječki trgovački centar tako će dobiti novi hipermarket na više od 4.000 kvadratnih metara uređen po najnovijem konceptu Interspara, koji će zapošljavati više od 100 djelatnika.

Istog dana na 4. katu otvara se prvo prodajno mjesto u Rijeci branda Reserved iz grupacije LPP.

– Reserved je fast fashion brend koji u kratkom roku odgovara na potrebe kupaca. Dizajneri brenda inspiraciju pronalaze na modnim pistama prestižnih dizajnerskih brendova, a pod utjecajem uvijek originalnih influencera, bloggera i trendsetera. Komadi su klasični, ali interpretirani na nov, neobičan i moderan način. Nedavnim suradnjama s Kate Moss i Cindy Crawford brend je postao poznat i van Europe. U riječkoj trgovini će na preko 2.000 metara četvornih u ponudi biti ženska, muška i dječja odjeća, obuća i modni dodaci, javili su iz ove tvrtke, dodavši kako prvih stotinu kupaca očekuju pogodnosti, dok će za posjetitelje cijeli dan biti organizirane razne aktivnosti u trgovini od susreta s blogerima do kupovine sa stilistom.

Iz samog LPP-a doznajemo da su očekivanja od Rijeke velika. Rijeka je oduvijek imala posebniji, neopterećeniji i urbaniji modni izričaj od ostalih gradova u Republici Hrvatskoj i zato u brendu vjeruju kako će Reserved biti odlično prihvaćen od riječkih kupaca.

Nakon otvorenja Mullera na 5. katu, ovo je drugo otvorenje megastorea u Toweru u zadnjih godinu dana. Trgovačka ponuda nedavno je ojačana i Levi’s shopom i The Athlete’s Foot trgovinom.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!