VIDEO: AEK – Rijeka – ‘Pobjedama se najlakše izlazi iz krize’

…ilustracija…

Nogometaši Rijeke stigli su Atenu drugi put ove sezone. Nakon ogleda kvalifikacija Lige prvaka protiv Olympiacosa, Rijeku u četvrtak očekuje novi izazov u sklopu petog kola skupine D Europske lige protiv AEK-a (21.05 sati).

Rijeka – Nogometaši Rijeke u četvrtak gostuju kod AEK-a u utakmici petog kola skupine D Europske lige. Rijeka na gostovanje odlazi u nadi da će pozitivan ishod pokrenuti lavinu dobrih rezultata.

– Rijeka je klub koji mora ići na dobar rezultat i nadamo se tome u Ateni. Svi skupa ćemo napraviti sve da se vratimo s pozitivnim rezultatom. Pobjedama se najbolje izlazi iz krize i napravit ćemo sve da tako bude, rekao je Jakov Puljić prije polaska.

– Čekamo jednu utakmicu koja će nas dignuti. Nadamo se će to biti ova u Grčkoj. Idemo se boriti i pokazati sve najbolje i nadamo se da će rezultat biti pozitivan, rekao je Dario Župarić.

U ekipi su svi prije svega koncentrirani na dobar rezultat, nitko se ne bavi kalkulacijama za drugi krug Europske lige.

– Ne gledamo to kroz tu prizmu, gledamo kao utakmicu koja nas može dignuti. Nitko ne gleda sada na Milan, to ćemo gledati nakon Grčke. AEK isto nema idealnu situaciju, ali mi smo ti kojima treba dobar rezultat. Ovo su europske utakmice i trebat će nešto više, zaključio je Dario Župarić.

U momčadi se nitko ne zamara kalkulacijama za eventualno proljeće u Europi, najvažnije je dobrim nastupom vratiti se na stare staze nakon nekoliko lošijih rezultata u HNL-u.

– AEK je težak protivnik i to su dokazali pobjedom na Rujevici. Ne bi bilo iznenađenje da i mi pobjedimo. Dobra smo momčad i pitanje je kada će nas i rezultati pomaziti, rekao je Zoran Kvržić.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!