VIDEO: Beatles Revival Band @ hotel Palace

beatles_revival_band…prije nego što su se nazvali The Beatles revival band, zvali su se ”Les Beats”, što je zapravo njihovo prvo ime pod kojim su započeli izvoditi glazbu Beatlesa prije sedamnaest godina…
Opatija – Na terasi hotela Palace, u ponedjeljak 7. kolovoza 2011. s početkom u 21.00 sat nastupiti će riječki ”The Beatles revival band“. Riječke ‘bube’ osnovane su 1994. godine kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu fantastične četvorke iz Liverpoola.
Bend čine glazbenici iz različitih riječkih rock skupina – Erik Malnar vokal i gitara, Goran Rubeša vokal i gitara, Marko Jurić na bubnjevima, Josip Radić vokal i bas te Zoran Saulig na klavijaturama.
Svi posjetelji imati će priliku uživati u bogatom repertoaru poznatih hitova poput ”Let it be“, ”A hard day’s night“, ”All you need is love“, ”Strawberry Fields Forever”…
The Beatles revival band nastupao je na ”Beatles weeku” održanom 2004. godine u Liverpoolu, a u konkurenciji od 200 bendova iz cijelog svijeta, izabrano je njih 52, među njima i ”Les Beats”.
The Beatles Revival Band – Strawberry Fields Forever

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!