VIDEO: Discopatia n. 1 @ Mali Quorum


Discopatia će se ponavljati u ciklusima svakoga mjeseca. Na prvom izdanju Discopatie nastupat će Virgin Helena povezujući ona stara vremena s današnjim trenucima, a podršku će joj dati mlade nade Ne Nox i Ko Mar te gost iznenađenja.
Volosko – Antipatija i simpatija su osjećanja i mišljenja koja čovjek stvori prema nekom drugom čovjeku, predmetu ili pojavi. Telepatija je mogućnost neverbalnog, netjelesnog komuniciranja, tj. sposobnost razmjene osjećaja i misli na daljinu. Psihopatija i neuropatija su psiho-fizičke bolesti, a homeopatija i alopatija su metode liječenja iliti vrste terapija… Discopatia je sve to u jednom, poručili su organizatori ovog eventa.
Discopatia će se ponavljati u ciklusima svakoga mjeseca, a prvo druženje zakazano je za ovu subotu, 07. travnja, s početkom u 21 sat, u Malom Quorumu. Na prvom izdanju Discopatie nastupat će Virgin Helena povezujući ona stara vremena s današnjim trenucima, a podršku će joj dati mlade nade Ne Nox i Ko Mar te gost iznenađenja. Briuplift će izložiti svoj UV nakit za vrijeme partya.
Discopatia je mišljenje i osjećaj kojeg dijeli mlađa populacija grada Opatije i ona malo starija koja se sjeća nekih veselijih dana Bisera Jadrana. Discopatia je mogućnost i sposobnost te kritične mase ljudi da introvertno i ekstraventno komunicira glazbom i plesom te širi pozitivne vibracije probuđujući staru damu hrvatskog turizma. Discopatia je dobroćudna psiho-fizička bolest koju proživljavaju sve generacije transformirajući se iz djeteta u čovjeka, jedini joj je lijek upravo ona sama. S Discopatia-om je sve moguće, dodali su organizatori.
Upad iznosi 40 kuna, a uključeno je piće dobrodošlice, dok objašnjenje same najave možete vidjeti u video isječku u nastavku teksta…
Discopatia teaser @ Mali Quorum

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!