VIDEO, FOTO: Ljetni koncert Lovranskih puhača oduševio Lovrance i njihove goste

Koncert okončan kao i uvijek lovranskom himnom – Toronjerom. Kako je protekao koncert u Lovranu pogledajte u priloženom video prilogu i u fotogaleriji na ovom linku

Lovran – Puhački orkestar Lovran sinoć je izveo svoj prvi ovogodišnji ljetni koncert na prepunom trgu Sv. Jurja.

Za ovaj ljetni koncert su brojnim posjetiteljima odsvirali aranžmane uspješnica glazbenih legendi Joe Cockera i grupe Queen, te niz latinoameričkih i jazz evergreena. U više skladbi su se iskazali članovi u solo dionicama koje su gledatelji popratili burnim aplauzima.

– Ovaj trg, kojeg bi mnogi gradovi poželjeli imati u svom sastavu, idealna je pozornica za ovakve nastupe. Uz ovakvu urbanu scenografiju pravi nam je užitak svirati, a i publika je oduševljena, rekao nam je David Kurti, član orkestra.

Koncert u trajanju od oko sat i pol uz neizbježan bis, od čega je prvi bis bio posvećen nedavno premiloj glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću, dok je koncert okončan kao i uvijek lovranskom himnom – Toronjerom.

Bogat zabavni program nastavlja se sutra, 9. kolovoza kada je na rasporedu premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars.

– U cilju obogaćivanja turističke ponude Medveje ove se godine prvi puta organizira manifestacija pod nazivom Summer night Medveja – Music under the stars. Romantična večer bit će upotpunjena uz glazbu na tri lokacije. U caffe baru Baraka s početkom u 20 sati nastupit će Trio Cukar&Caffe, u restoranu Medvejica od 21 sat, s gostima će plesati ekipa iz Grooversa, dok će klapa Intriga zabavljati goste u konobi Kali od 20 sati. Premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars zakazana je za četvrtak 9. kolovoza kada će petnaestoro izvođača svojim bogatim repertoarom i glasovima posjetitelje zabavljati i tjerati na ples u noći kada imamo i uvijek rado viđene goste – zvijezde padalice, najavili su organizatori iz Turističke zajednice Općine Lovran.

Kako je protekao koncert u Lovranu pogledajte u priloženom video prilogu i u fotogaleriji na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!