VIDEO, FOTO: Rasplesani vremeplov za stotine roditelja – Velikom feštom Dječji vrtić Matulji proslavio tri jubileja

Zabavnim vremeplovom vrtićari su „prokrstarili“ razdobljem od oko četiri desetljeća, otplesavši zanimljivu koreografiju na svaku od pjesama koja je obilježila pojedino razdoblje. Nekoliko plesnih točaka pogledajte u video prilogu, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Matulji – Dječji vrtić Matulji proslavio je jučer u Amfiteatru tri velika jubileja – 40. rođendan centralnog vrtića u Matuljima u postojećoj zgradi, 45. rođendan vrtića u Rukavcu, Brešcima, Brgudu i Munama i 50. rođendan vrtića u Jušićima i Rupi-Lipi. Zabavnim vremeplovom vrtićari su „prokrstarili“ razdobljem od oko četiri desetljeća, otplesavši zanimljivu koreografiju na svaku od pjesama koja je obilježila pojedino razdoblje.

– Djeca su nas vremeplovom vratila četrdeset godina unazad, a nadam se da ste i vi zaplesali s njima i pridružili se 350 djece iz vrtića u Matuljima, Rukavcu, Jušićima, Brešcima, Brgudu, Munama i Rupi-Lipi. Naše velike obljetnice počeli smo slaviti već s 1. siječnjom ove godine, a feštat ćemo sve do 31. prosinca, kazala je Jelena Stepić, ravnateljica DV Matulji, brojnim okupljenim roditeljima.

Na završetku svečanosti predstavljeno je i oko 120 „školaraca“, djece koja će vrtićke hodnike od iduće školske godine zamijeniti školskim klupama.

– Općina Matulji za ovaj veliki rođendan Dječjem vrtiću Matulji pripremila je jedan lijepi poklon – idemo u obnovu Dječjeg vrtića Brgud. Radovi počinju 15. lipnja, a projekt vrijedan 3,6 milijuna kuna bit će gotov do kraja listopada, rekao je načelnik Matulja Mario Ćiković.

Nekoliko plesnih točaka pogledajte u video prilogu, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!