VIDEO: Kek uoči Hajduka – Želim samo da igrači na Poljud istrče punog srca za Rijeku

arhiva

arhiva

– Mi smo svjesni da nas čeka prava nogometna atmosfera. Zadovoljni smo i sretni da smo potaknuli veliki interes sa strane naših navijača i hvala svima koji će potegnuti do Splita. Hajduk je Hajduk, bez obzira na situaciju, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, a kako se odvija navijačka fešta prije polaska za Split pogledajte u priloženom video prilogu…

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 17 sati) u utakmici 24. kola MAXtv Prve lige. Za izabranike Matjaža Keka ovo je najveći izazov u nastavku sezone u koju su otvorili s četiri pobjede, tri u prvenstvu, te slavljem protiv Osijeka u Kupu.

– Gostovanja Rijeke na Poljudu su uvijek izuzetno teška, pa tako će biti i ovo koje nas čeka. Mi smo svjesni da nas čeka prava nogometna atmosfera. Zadovoljni smo i sretni da smo potaknuli veliki interes sa strane naših navijača i hvala svima koji će potegnuti do Splita. Hajduk je Hajduk, bez obzira na situaciju, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Igrači imaju iza sebe trenera koji će iza njih stati što god da se dogodi. Želimo samo da istrče na Poljud punog srca za Rijeku i da se tako postave, hrabro, agresivno i onda će i rezultat doći, ustvrdio je Kek.

Rijeka i Hajduk odigrali su ukupno 143 utakmice, Rijeka je ostvarila 40 pobjeda, Hajduk 55 dok je 48 utakmica završilo remijem uz 199 postignutih golova Hajduka i 160 postignuta pogotka Rijeke.

– Razmišljamo prije svega kako kvalitetno odigrati. Ambijent će biti pravi, ovo je izazov za svakog pravog nogometaša. Respektiramo protivnika, ali razmišljamo o sebi.

– Znamo što nas čeka na Poljudu. Moramo se koncentrirati na nas i ići na pobjedu kao i u svakoj utakmici. Prije ovakvih derbija u Hajduku se gleda zadnja utakmica. Oni su je izgubili i zato nije euforija. Oni znaju tko dolazi i dat će sve od sebe. Nadam se da ako budemo pravi, a nema razloga da ne budemo, da ćemo na kraju izaći kao pobjednici, rekao je Franko Andrijašević.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!