VIDEO: Matt Bianco @ Ljetna pozornica

matt_bianco…Matt Bianco je jedna od najpopularnijih britanskih jazzy pop grupa 80-tih i 90-tih godina kada su nanizali značajan broj uspješnica na svjetskim top ljestvicama (Best Single, 1985, European club track, 1988.)…
Opatija – Gostovanje grupe Matt Bianco na Ljetnoj pozornici, ove subote s početkom u 21 i 30 sati, najavio je na konferenciji za medije ravnatelj Festivala Opatija Elvis Stanić.
Najnoviji album ”HIFI Bossanova” trenutno je apsolutni hit na europskoj glazbenoj sceni ocijenjen kao ”zarazni koktel brazilskih glazbenih stilova i pop finesa”.
– Na pozornici će se naći 11 glazbenika, dakle uz dva osnovna člana benda, imat ćemo i kompletnu brass sekciju te plejadu kvalitetnih jazz glazbenika koji sudjeluju u ovom pop-projektu. Grupa Matt Bianco poznata je po svojoj vještoj kombinaciji južnoameričkih glazbenih izričaja, jazza i pop melodija, pa sve posjetitelje Ljetne ove subote očekuje veoma uzbudljiva i zavodljiva plesna glazbena večer. To je drugi u nizu trisa koncerata svjetskih pop zvijezda – prije grupe Matt Bianco ugostili smo Natalie Cole, a nakon njih stiže nam i Al Jarreau. To možemo sada i potvrditi, jer iako je Jarreau nakratko prekinuo svoju turneju zbog zdravstvenih razloga, ona je nastavljena prema planu, i mi ga 6. kolovoza očekujemo na Ljetnoj, rekao je Stanić.
Cijena ulaznice je 120 kuna.
Matt Bianco – More than i can…

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!