VIDEO intervju: Mladen Kranjčec – Opatija fight night je isključivo opatijski proizvod

Liburnija.net: Mladen Kranjčec @ Opatija

Sve informacije vezane uz Opatija fight night 5 provjerite u video prilogu, gdje u velikom razgovoru s predsjednikom Opatija fight cluba, Mladenom Kranjčecom donosimo ‘inside’ pogled na minuli rad, podršci i problemima, ali i ogromnoj mogućnosti marketinške valorizacije same priredbe, kao i kompletne destinacije.

Opatija – Malo je sportskih manifestacija koje svojom kvalitetom, mogu konkurirati van granica Hrvatske. Jedna od tih manifestacija, stopostotni opatijski proizvod je ‘Opatija fight nighr’, koja će se 5. godinu zaredom održati u Kristalnoj dvorani hotel Kvarner.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje Opatija fight nighta prema svim najavama izlazi iz hrvatskih okvira i prerasta u svojevrsnu sportsko – turističku ekskluzivu sa svjetskom premijerom. Naime, uz već dugogodišnju suradnju s lokalnim medijima, poput Ri TV-a, ovogodišnje izdanje priredbe moći će se pratiti u državama u regiji zahvaljujući prijenosu na Fight Channelu, dok će vrhunac promocije biti sažet u emisiji koja će se prikazati na Eurosportu.

– Da će se uistinu raditi o pravom spektaklu potvrđuje i službena informacija da je Eurosport, jedan od vodećih TV kanala u svijetu, također najavio svoj dolazak na Opatija Fight Night 5 gdje će se snimati sadržaj za njihovu iznimno gledanu dvosatnu emisiju Fight Club koja se emitira svakog četvrtka u udarnom terminu s početkom u 21 sat. Samuel Pagal, urednik Fight Cluba koji je vrlo dobro poznat svim gledateljima Eurosporta, potvrdio je svoj dolazak čak i pismeno, a u Opatiji bi trebao provesti tri ili četiri dana. Najbolji mečevi s Opatija Fight Nighta 5 bit će tako dostupni na Eurosportu International, kao i na Eurosportu Asia – Pacific, što bi značilo da će scene iz Kristalne dvorane biti gledane u ukupno čak 75 država diljem svijeta na tržištu od približno 1,3 milijardi gledatelja, istaknuto je na nedavno održanoj tiskovnoj konferenciji.

Sve informacije vezane uz Opatija fight night 5 provjerite u video prilogu, gdje u velikom razgovoru s predsjednikom Opatija fight cluba, Mladenom Kranjčecom donosimo ‘inside’ pogled na minuli rad, podršci i problemima, ali i ogromnoj mogućnosti marketinške valorizacije same priredbe. .

Opatija Fight Night 5, održati će se 23. veljače 2013. godine, a već sada su najavljeni dolasci boraca sa svih strana Europe, pa će tako svoje predstavnike imati Nizozemska, Njemačka, Engleska, Grčka, Španjolska, Italija, kao i sve ostale države u našoj regiji. Ulaznice će se u pretprodaji moći naći od 11. veljače, a sve novosti o ovom spektaklu moguće je pratiti na Internet adresi www.ofc.hr.

Liburnija.net TV – Mladen Kranjčec o Opatija fight nightu 5

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto, video: Liburnija.net

error: Content is protected !!