VIDEO: Najavljen 24. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News @ Opatija

Na preko četrdeset štandova predstavljaju se izlagači iz petnaestak zemalja svijeta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Što je sve najavljeno na jučerašnjoj pressici pogledajte u priloženom videu u nastavku teksta…

Opatija – Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic news ovog vikenda, tj. 6. i 7. svibnja, u sportskoj dvorani Marino Cvetković doživjet će svoje 24. izdanje, najavljeno je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj su sudjelovali Davorin Šimunović, Dora Šimunović i Fernando Kirigin.

– Najstariji kozmetički sajam u Hrvatskoj, ali i regiji, čiji počeci sežu u davnu 1994. godinu, svakog proljeća okuplja zaljubljenike u kozmetiku, zdrav život i brigu o svom tijelu koji na jednom mjestu mogu pronaći najnovije trendove iz svijeta dermatologije, preparativne i dekorativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, njege noktiju, manikure i pedikure, masaže, ali i marketinga i prodaje. Ovaj sajam namijenjen je prvenstveno poslovnim posjetiteljima, no bez obzira na to veliki interes vlada i među ljubiteljima kozmetike. Ove godine imamo 10 novih izlagača koji se po prvi put prezentiraju na našem tržištu i to u Opatiji. Također, svi posjetitelji imat će priliku besplatno se našminkati, a polaznici Wellness akademije iz Lovrana ponudit će besplatne masaže te će pokazati nekoliko različitih vrsti masaža, dok će izlagači besplatno savjetovati sve prisutne o kozmetičkim tretmanima, istaknuo je Davorin Šimunović, organizator sajma.

Na preko četrdeset štandova predstavljaju se izlagači iz petnaestak zemalja svijeta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Osim toga, sajam nudi besplatno sudjelovanje u seminarskom dijelu programa u sklopu kojeg istaknuti stručnjaci okupljene upoznaju s inovacijama iz svih područja. Talijanska škola mode i dizajna Callegari te Makeup studio Bella iz Maribora uz slovenskog vizažistu Evgena Geca održat će radionice šminkanja pred publikom na pozornici sajma tijekom nedjelje 7. svibnja, a besplatno šminkanje i individualne demonstracije odvijat će se tijekom cijelog radnog vremena sajma (u subotu 10-19h, a u nedjelju 10-18h).

– Izgradnjom ove multifunkcionalne sportske dvorane stvorili su se uvjeti da se sajam razvija i da se kompletan program objedini na jednoj lokaciji. Opatiju mislimo razvijati kao kongresnu destinaciju i ovo je jedna velika niša koju u gospodarsko-turističkom smislu planiramo iskoristi. Ovim putem pozivam sve one koji se brinu o zdravom životu i svome tijelu da dođu na 24. sajam Cosmetic news, istaknuo je Fernando Kirigin, zamjenik gradonačelnika Opatije.

Cosmetic News dodatno obogaćuju brojna natjecanja make up (u dvije kategorije: učenice i profesionalke), dizajn noktiju (u četiri kategorije: flat nail art, 3D nail art, nokti s French-om i nail art u kutiji), japanska metoda iscrtavanja obrva – microblading te oblikovanje ekstenzija trepavica.

– Za sva natjecanja zainteresirani se mogu prijaviti mailom na davorin.simunovic@gmail.com, a za one koji se odluče u zadnji tren moguće je ostvariti prijavu i na licu mjesta do 30 minuta prije početka natjecanja. Točan raspored i pravila natjecanja možete pronaći na web stranicama sajma. Subotnji program sajma završit će velikim Cosmetic News Nightom u noćnom baru hotela Bristol u Opatiji od 21 sat uz Callegari modnu reviju i dodjelu diploma polaznicama riječke podružnice škole mode i dizajna Callegari. Kroz program će nas voditi i koncertom zabaviti Boris Kosmač, dodala je Dora Šimunović.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!