VIDEO: Najavljen susret protiv Radničkog – ‘Želimo pružiti najbolju igru’

Konferenciji su prisustvovali pomoćni trener Boban Voštić i primorjaški napadački tandem Maroš Tkač i Dario Rakovac, a što su sve izjavili provjerite u video prilogu u nastavku.

Rijeka – Ususret prvom kolu Regionalne lige i utakmice protiv KVK Radničkog u Trofejnoj sali Bazena Kantrida održana je tiskovna konferencija na kojoj je najavljen današnji susret protiv Radničkog koja je na rasporedu danas, 17. listopada u 20 sati.

– U suštini početak sezone je nama znan, izvlačenjem skupina kako Regionalne lige tako i Euro kupa uvidjeli smo protivnike, pri pripremi, jedina razlika je u nazivima natjecanjima. S obzirom na to da smo u stvaranju jedne nove momčadi, skupljanju iskustva iznimno smo zadovoljni s obzirom na odrađeno u Kvalifikacijskim turnirima Euro kupa. Sada naš fokus definitivno prelazi na Regionalnu ligu, odnosno prvo kolo i ekipu Radničkog. Guillaume Dino, francuski reprezentativac kao i Dobožanov na golu najopasniji su pojedinci. Mi smo po povratku iz Marseillea radili na rekuperaciji ekipe i pripremi taktike za utakmicu. Želimo zadržati maksimalno dobru atmosferu koja vlada u momčadi te pružiti najbolju igru koju u ovom trenutku možemo i hoćemo. Radnički ima svojih nedostataka koje i mi vidimo te smatramo da će pozitivna atmosfera pridonijeti našoj vjeri u pobjedu. Prvenstveno mislimo na sebe i da odradimo dogovoreno, te vidimo ako je to dobro, istaknuo je Boban Voštić, pomoćni trener Primorja EB

Dario Rakovac osvrnuo se na nedavno završen turnir u Marseilleu.

– Mislim da smo iz turnira izvukli pouke na čemu trebamo raditi i gdje su nedostaci. Smatram da smo odmorni dovoljno da pokažemo Radničkom da se oni nisu ovdje došli odmarati, već da će svi vidjeti našu dobru igru. Informacije o jakim pojedincima imamo te na dva stupa ekipe Radničkog koje je trener Voštić spomenuo temeljimo obranu i postavu utakmice, kazao je Rakovac.

Stepenicu po stepenicu, najavili su primorjaši te napomenuli da su koncentrirani na Radnički.

– Nama je najbitnije da uđemo u utakmicu 100%, koncentrirano, s vjerom u pobjedu. Nadam se da će na tribinama biti što više gledatelja, igramo domaću utakmicu te želimo pobijediti, rezimirao je Maroš Tkač.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti sat prije utakmice na blagajni bazena po cijeni od 20 kuna.

Napiši Komentar

Pogledaj sve komentare

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

error: Content is protected !!