VIDEO: Održana modna revija Marine Flego @ Volosko

modna_revija_2011_volosko-1…modeli, agencije ‘Angel’, u pet izlazaka predstavili su kolekcije Marine Flego…
…kratki video isječak, s modne revije Marine Flego, pogledajte u nastavku…

Volosko – Sinoć, s početkom u 21 sat, u ugodnoj atmosferi lučice Mandrać, održana je modna revija pod nazivom ‘’Fashion Volosko’’, modne dizajnerice Marine Flego.
Večer mode predstavila je kolekciju modne kuće ”Desiris”, a reviju su nosile manekenke agencije “Angel”, za glazbeni program bila je zadužena Martina Majerle koja je otpjevala pet pjesama, dok se u ulozi voditeljice našla Jelena Urukalo.

Martina Majerle

Martina Majerle


– Fantastično je bilo, i svi koji su bili uključeni u organizaciju su jako zadovoljni. Osim dosadašnjih revija na kojima sam sudjelovala, one u Zadru i Zagrebu, ovo mi je posebno draga obzirom da je bila u mom mjestu. Kao organizatorima želja nam je da se ova manifestacija nastavi, pogotovo što smo ostvarili odličnu suradnju s Mjesnim odborom Volosko, Turističkom zajednicom i ugostiteljima koji su pozicionirani na Mandraću, kazala nam je Marina Flego.
Prepuna vološćanska lučica, kao i svi ugostiteljski objekti koji ju okružuju, dokazali su da je modna večer u Voloskom bila pun pogodak.
– Jako smo zadovoljni kako nam je prošla ova zanimljiva manifestacija. Ova večer pokazuje da je Volosko spremno za jedan drugačiji gospodarski iskorak, te da se ne treba bazirati isključivo na feštama i zabavama. Također, ovo je izvrstan spoj promocije mjesta, afirmiranja naših sugrađana koji se bave ovako zanimljivim stvarima i gospodarskog sektora koji djeluje u samom mjestu, dodao je Josip Dedić, uime MO Volosko.
Za sve vas koji niste bili u mogućnosti doći u Volosko, pogledajte kratki video isječak koji smo pripremili za vas.
Liburnija.net: Modna revija 'Fashion Volosko'

Liburnija.net: Modna revija 'Fashion Volosko'


Liburnija.net: Modna revija 'Fashion Volosko'

Liburnija.net: Modna revija 'Fashion Volosko'


Liburnija.net TV – Modna revija Marine Flego @ Volosko

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!