VIDEO: Poznati glasovi ponovo u eteru – Radio Kastav uskoro kreće s emitiranjem programa

Željko Đerić i Dean Farina

Pod parolom „Radio za saki dan“, na frekvenciji 90,3 megahertza ovaj će gradski radio ponuditi zanimljiv izbor lokalnih tema, a prostora će se naći za udruge, poduzetnike, kulturnjake i sve one koji u „gradu na brege“ rade nešto pažnje vrijedno.

Nina Dukić Srok

Kastav – Poznati glasovi „iz etera“ uskoro će ponovo pronaći put do ušiju Kastavaca, jer Radio Kastav priprema se za pokretanje programa već kroz nekoliko dana. Pod parolom „Radio za saki dan“, na frekvenciji 90,3 megahertza ovaj će gradski radio ponuditi zanimljiv izbor lokalnih tema, a prostora će se naći za udruge, poduzetnike, kulturnjake i sve one koji u „gradu na brege“ rade nešto pažnje vrijedno.

Deanu Farini i Željku Đeriću koji su „spiritus movens“ novog kastavskog medija, u ovom se projektu pridružuju profesorice Maja Stepančić i Nina Dukić Srok, a dio ekipe čini i Edvin Rožić, koji će biti zadužen za osmišljavanje, produkciju i snimanje reklamnih spotova i jinglova.

Kao neprofitni radio iza kojeg stoji udruga, Radio Kastav slušateljima će ponuditi minimum oglasa, a program će ispuniti domaćom glazbom i lokalnim temama. Dobra vijest za ljubitelje domaćeg izričaja jest da je plan urednika Radija Kastav čim više glazbenog programa posvetiti upravo ovdašnjim izvođačima, a još bolja vijest jest da se u termin od 10 do 13 sati svake nedjelje vraća „Domaći kantunić“.

– Puštat ćemo isključivo domaću glazbu, s time da ćemo pokušati u programu imati čim više čakavske glazbe, a slušatelje će sasvim sigurno zainteresirati informacija da se vraća vrlo popularna emisija „Domaći kantunić“ koja je pokrenuta na Radiju Maximum, a kasnije je bila odlično prihvaćena i na Domaćem radiju, kazao je Farina.

Što su još kazali Farina i Đerić, pogledajte u video-prilogu u nastavku…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!