VIDEO: Radionice povodom Noći vještica @ Opatija, Kastav

bundeve_sm…od 10 pa sve do kasno u noć održati će se drugi po redu Bundevdan, a Kastav će se pretvoriti u Bundevgrad… obavezno posjetiti…
…hotel Bristolu nedjelju 31.listopada organizira “Happy Halloween” radionicu za djecu, mjesto radnje je kavana Palme, a početak radionice je u 11 sati…

…a koja sve mjesta pripremaju tulum povodom Noći vještica možete pročitati na ovom linku
Opatija, Kastav – Dok njihovi vršnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama svoju kreativnost za Halloween – odnosno Noć vještica – svoje vrijeme provode birajući maškarane kostime, dubeći i ukrašujući bundeve te obilazeći kuće u potrazi za poklonima (takozvani trick-or-treat, slično našem ”pobiranju jaj”), opatijski će mališani ove godine imati priliku kreativno se izraziti povodom jednog od najzabavnijih američkih blagdana.
Zasluge za to pripadaju hotelu Bristol, koji povodom Noći vještica u nedjelju 31.listopada organizira “Happy Halloween” radionicu u kavani Palme, s početkom u 11 sati. Iz hotela su poručili kako je ovo tek prvi u nizu projekata osmišljenih za najmlađe Opatijce i sve male opatijske goste.
Samo nekoliko kilometara uzbrdo, točnije u Kastvu sutra s početkom u 10 sati održati će se Bundevdan, festival rezbarenja bundeva što ga već drugu godinu zaredom organizira Udruga Idividi. Na istoimenom festivalu moći ćete sudjelovati, u izradi raznih ‘lica’ bundeva. Cijela ‘priča’ počinje na zidiću iznad gradske Lože oko 10 sati, i onaj kreativni dio traje do 17 sati. Nakon što se izrada završi, a noć padne bundeve će se porazmjestiti po cijelom gradu i tako Kastav pretvoriti u jedinstveni – ‘Bundevgrad’.
Bundevdan @ Kastav

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!