VIDEO: Sve ljepote zeleno-plavog kraja: Predstavljen promo film Primorsko-goranske županije @ Rijeka

…ilustracija…

Jedan od autora filma, Sanjin Stanić, kazao je kako on funkcionira kao „udica“ koja će gledatelja zainteresirati za Kvarner i potaknuti ga na daljnje istraživanje.

Rijeka – Novi promotivni film Primorsko-goranske županije, koji prikazuje sve posebnosti zeleno-plavog kraja, predstavljen je danas u riječkom Art-kinu Croatia održano je predstavljanje novog promotivnog filma Primorsko-goranske županije.

Film je realizirala ga produkcijska kuća Filmerija, a autorsku glazbu potpisuje riječka glazbena skupina Jonathan.

– S jedne strane nije lako predstaviti naše županiju, a s druge je to izvanredno lako jer je prekrasna: kulturno-povijesna baština, prirodna baština, izvanredni gospodarski potencijali, krasni ljudi… I naš turistički slogan govori ‘bogatstvo različitosti’. Mislim da svaki kadar ovog filma ističe naše suprotnosti koje su naša ljepota, rekao je župan Komadina.

Uz župana Zlatka Komadinu, o filmu su govorili i njegovi autori – Sanjin Stanić, Saša Krepelnik, Hrvoje Franjić, Igor Crnković te članovi grupe Jonathan.

Sanjin Stanić rekao je da je koncipiranje takvog filma bilo zahtjevno jer se u 3.5 minute ne može pokazati sve.

– Funkcija mu je komunikacija preko interneta. Znamo da je fokus gledatelja do 3 i pol minute maksimalno tako da smo htjeli napraviti udicu da gledatelj vidi što se dešava i kasnije krene istraživati, dodao je Stanić rekavši da svaki kadar govori sam za sebe te da film izbjegava priču.

Davor Žic / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!