VIDEO: TeamRock ide na svjetsko prvenstvo

Ovom pobjedom kvalificirali su se na svjetsko prvenstvo – DanceStar Finals – World Dance Masters 2013, koje će se održavati od 15. do 19. svibnja 2013. godine, sad već tradicionalno u Poreču.

Kastav / Požega – Prošloga vikenda u Požegi je održan ESDU DanceStar Croatia, a Hip-Hop New Style Dance Group ‘TeamRock’ iz Kastva osvojili su 1. mjesto u kategoriji Urban Styles – Juniors – Formations i 2. mjesto u kategoriji Urban Styles – Juniors – Group.

Ovom pobjedom kvalificirali su se na svjetsko prvenstvo – DanceStar Finals- World Dance Masters 2013, koje će se održavati od 15. do 19. svibnja 2013. godine, sad već tradicionalno u Poreču.

– DanceStar Croatia jedino je nacionalno prvenstvo u plesu sa svjetskim poznatim sucima, organizirano po visokim standardima i kriterijima koje propisuje ESDU što omogućuje jedan jedinstven doživljaj i plesni spektakl, istaknuto je na službenim stranicama natjecanja.

Za veliki uspjeh zaslužna je i trenerica Eni Zubović koja je sa svojom juniorskom ekipom mukotrpno radila i odvela ih na svjetsko prvenstvo.

Čestitamo!

[nggallery id=637].

S čime su osvojili publiku pogledajte u nastavku.

Dance ESDU Požega – TeamRock – Thrift shop

Serena Calderara / Liburnija.net
Photo: Eni Zubović

error: Content is protected !!