VIDEO: Viceprvak Hrvatske u vožnji enduro motora Dino Samaržija je Kastavac siječnja @ Kastav

Dino se zadnjih 8 godina intenzivno bavi vožnjom enduro motora. Potaknut izvrsnim prolaznim vremenima i uspjesima na utrkama kao licencirani vozač hobby klase, odlučio se prijaviti u višu – ekspert klasu.

Kastav – Dino Samaržija, viceprvak Hrvatske u vožnji enduro motora, proglašen je Kastavcem mjeseca siječnja.

U 2017. godini nastupio je na svim utrkama Otvorenog prvenstva Hrvatske – Extreme enduro Alpe Adria, Prvenstvo Hrvatske Extreme enduro, Prvenstvo Hrvatske Enduro i Prvenstvo Hrvatske Cross country. U siječnju mu je uručeno priznanje za viceprvaka Hrvatske u ukupnom poretku za 2017. godinu u kategoriji cross country.

Dino se zadnjih 8 godina intenzivno bavi vožnjom enduro motora. Potaknut izvrsnim prolaznim vremenima i uspjesima na utrkama kao licencirani vozač hobby klase, odlučio se prijaviti u višu – ekspert klasu. Ističe s ponosom kako je u posljednjih nekoliko godina vožnja enduro motora u Hrvatskoj sve popularnija, utrke prati veliki broj gledatelja i sudjeluje sve veći broj vozača. Time utrke u Hrvatskoj dostojno konkuriraju utrkama u okolnim zemljama.

Njegovi dosadašnji veći uspjesi su kvalificiranje u top 500 vozača od ukupnih 2200, te završetak utrke na vrlo dobrom 325. mjestu na natjecanju Erzbergrodeo u Austriji, drugo mjesto na Ekstreme enduro Fenix utrci u BiH i utrci Land of the Wolf u Lici te treće mjesto na natjecanju Verd Extreme Enduro u Sloveniji. U ovoj godini planira nastupiti na prvenstvu Hrvatske i utrkama u Sloveniji, Austriji, BIH te na Sea to Sky utrci u Turskoj.
U nastavku pogledajte kratki video-prilog u Dini Samardžiji.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!