Video: Zečja rupa

Zečja rupa @ Adriatic

Zečja rupa @ Adriatic

Opatija – Nakon Zijaha Sokolovića, koji je sa svojom ”mono-komedijom” nazvanom ”Međuigre 0-24” nasmijao ispunjenu dvoranu Grand hotela Adriatic prošlog petka, ovog će tjedna ona ugostiti kazalište PlanetArt i njihovu dramu “Zečja rupa”. Za ovaj komad njen autor, David Lindsay Abaire, dobio je i Pulitzerovu nagradu prije dvije godine, a hrvatsku verziju režirao je i preveo Marko Torjanac.
U drami koja govori o bračnom paru čiji četverogodišnji sin smrtno strada u automobilskoj nesreći, te o njihovim članovima obitelji koji se, svatko na svoj način, pokušavaju nositi sa svojim problemima glavne uloge tumače iskusni glumci i glumice – Maja Posavec (Izzy), Slavica Knežević (Nat), Filip Juričić (Howie), Zrinka Cvitešić (Betty), Filip Križan (Jason Willette).
Predstava će se održati ovaj petak, 13. studenog, s početkom u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Festivala Opatije, organizatora opatijske kazališne sezone. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60,00 kn u uredu Festivala Opatije na Ljetnoj pozornici, TIC – u Rijeka i Kartomatu na Korzu.
Zečja rupa – video najava

D. Ž.

error: Content is protected !!